Poceni vedeževanje po telefonu

Najboljši vedeževalci in vedeževalke v Sloveniji vam odgovorijo na vsa vprašanja, ki vas težijo.

Vedeževanje

Napovedovanje prihodnosti in prihajajočih dogodkov v vašem življenju preko telefona.

Tarot

Kaj o vaši usodi pravi Tarot? Tarot za posel, ljubezen, zakon, družino …

Astrologija

Astro-center številka 1 v Sloveniji. Vodilni astro svetovalci na liniji od 0-24h.

​Jasnovidnost

Jasnovidci, ki posedujejo sposobnost prerokovanja. Jasnovidni ljudje vam pomagajo priti do resnice.

Najbolji vedeževalci i vedeževalke u Sloveniji

Tarot

Kaj je Tarot in zakaj je tako cenjen?

Tisti, ki ste že slišali za Tarot, veste da gre za zelo zanimive slikovne karte s katerimi izurjeni vedeževalci odgovarjajo na vprašanja spraševalca. Njihova omemba sega nekam okrog 15. stoletja, se pa poznavalci o natančnem obdobju nastanka ne strinjajo povsem.

Mnogi namreč menijo, da Tarot izhaja še iz časa starega Egipta, prav tako, pa si vsi niso enakega mnenja pri tem, za kaj so te karte sploh uporabljali. Nekateri menijo, da gre zgolj za set igralnih kart, drugi seveda nasprotujejo in s prstom kažejo na precej globlji pomen.

Ali Tarot karte napovedujejo prihodnost?

Pravi uporabniki in bralci Tarot kart vam bodo odgovorili na to vprašanje na precej zanimiv način. Čeprav večina ljudi meni, da te slikovite karte napovedujejo prihodnost, pa je resnica nekoliko drugačna. Seveda lahko njihovi odgovori vplivajo tudi na prihodnost, a njihova primarna vloga in naloga, leži nekje drugje.

Tarot odgovarja na vprašanja tukaj in zdaj. Set kart je sestavljen iz 78 izredno zanimivih kart, ki v sebi nosijo veliko skrivnosti. Ni rečeno da bo imela ena in ista karta vedno enak odgovor za vas. Veliko tega je odvisnega od kombinacij kart, ki se znajdejo v njeni družbi, kot tudi načina in časa vprašanja, ki se ga zastavi.

Se lahko branja Tarot kart nauči vsak?

Pri teh kartah je vsekakor zanimivo dejstvo, da dejansko obstajajo knjige in navodila kako razumeti pomen kart in razbrati kaj vam posamezne karte sporočajo. Zatorej se je moč uporabe Tarot kart tudi naučiti, a je potrebno biti oseba z veliko zavedanja sebe in biti odprt do skrivnostnih energij, ki močno vplivajo na naša vsakdanja življenja.

Pri iskanju odgovorov s pomočjo Tarota se lahko opremo na različne postavitve kart, med katerimi pa je verjetno najbolj zanesljiva tista z imenom »Keltski križ«. Navadno se karte na mizo zloži z licem obrnjene navzdol, ni pa nujno. Nekateri karte že v začetku odkrijejo in razložijo njihov pomen glede na karte, ki se nahajajo v njihovi bližini.

Tarot karte torej ne vedežujejo?

V sami osnovi je potrebno Tarot karte jemati kot osebnega svetovalca, zaupnika in najbolj modro osebo v svoji bližini. Z njihovo pomočjo si boste namreč odgovorili na vprašanja, ki vas tarejo in so odprta ta trenutek. Z modrostjo Tarota boste znali tako bolje reagirati in si na ta način spremeniti tudi prihodnost. Na bolje seveda!

Ni pa vse le v sedanjosti. Karte vam bodo razkrile tudi določene pomembne reči iz preteklosti in vam svetovale kako se jih lotiti v sedanjosti, da bo vaša prihodnost zadovoljiva in srečna. Tarot torej ni zgolj orodje za napovedovanje, ampak se v vaše težave in vprašanja poglobi in jih rešuje na sistematičen način. Korak za korakom, vse dokler niste nazaj na pravi poti.

S pomočjo moči Tarota bo vaše življenje precej bolj mirno, predvidljivo in bolj uspešno. Ne glede na to ali vas mučijo vprašanja o poslu, ljubezni, morda o napakah iz preteklosti, bo Tarot vedno tu za vas, da vam bo pomagal odkriti in razumeti bistvo tistega kar se ta hip okoli vas dogaja.

Pokličite nas

Vedeževalci pripravljeni čakajo na vaše vprašanje

Preverite kdo vam stoji na poti, zakaj ste nesrečni v ljubezni, kdaj se boste zaposlili, ali boste dobili denar, je morda kdo nad vas poslal kakšen urok, kako se znebiti črne magije. Odstranite iz svojih misli prav vsak sum, pri čemer vam lahko pomaga naš astrocenter za vedeževanje in Tarot.