Poceni vedeževanje po telefonu

Najboljši vedeževalci in vedeževalke v Sloveniji vam odgovorijo na vsa vprašanja, ki vas težijo.

Vedeževanje

Napovedovanje prihodnosti in prihajajočih dogodkov v vašem življenju preko telefona.

Tarot

Kaj o vaši usodi pravi Tarot? Tarot za posel, ljubezen, zakon, družino …

Astrologija

Astro-center številka 1 v Sloveniji. Vodilni astro svetovalci na liniji od 0-24h.

​Jasnovidnost

Jasnovidci, ki posedujejo sposobnost prerokovanja. Jasnovidni ljudje vam pomagajo priti do resnice.

Najbolji vedeževalci i vedeževalke u Sloveniji

 • Vesna / Kod 05  Tehnike: KROGLA, PREROKOVANJE, VEDEŽEVANJE, I CHING

  Vedeževalec je prost

  Vedeževalec je zaseden

  Vedeževalec trenutno ne dela

  Številka: 090/726-788
  1,99 €/min

 • Sofija / Kod 80  Tehnike: NUMEROLOGIJA, VEDEŽEVANJE, TAROT SVETLOBA DUŠE, TAROT MARSEILLE

  Vedeževalec je prost

  Vedeževalec je zaseden

  Vedeževalec trenutno ne dela

  Številka: 090/726-788
  1,99 €/min

Astrologija

Kaj sploh je astrologija?

Astrologija je v osnovi veda, ki se ukvarja z vplivom posameznih položajev zvezd in planetov, ter drugih nebesnih teles, na življenje na zemlji. Astrologija se zelo natančno ukvarja tudi z razvozlavanjem in razlago tako-imenovanih rojstnih ali natalnih kart.

Gre za zemljevid vesolja kakršno je bilo na dan in uro rojstva posameznika. Prav za branje tega zemljevida, pa je potrebno biti izučen na področju astrologije. Astrolog ni vedeževalec in ni nikakršen čudodelnik, čeprav jim nekateri ljudje radi prilepijo takšno oznako. Astrolog je nekdo, ki poseduje potrebna znanja za uporabo astrologije in branje prav posebnih kart in diagramov.

Kako astrologija uporablja rojstno karto?

Za začetek je potrebno povedati, da je moderna tehnologija prinesla marsikaj dobrega tudi v astrologijo. Tako imamo sedaj na voljo računalniške programe, ki nam znajo na osnovi rojstnih podatkov izrisati našo rojstno karto. Ker pa je za branje in razlago le te še vedno potrebna izučena oseba, oziroma astrolog, je jasno zakaj so ti ljudje še vedno tako zelo iskani in cenjeni.

Rojstna karta je sestavljena iz položaja planetov v času našega rojstva, asteroidov, zvez in ostalih teles, ki se nahajajo v vesolju. Prav tako rojstna karta vsebuje položaje astroloških hiš, ki pa astrologu povedo že precej več. Gre za precej zahtevno delo, zato izdelava takšne rojstne ali natalne karte terja kar nekaj časa.

Je astrologija že dolgo med nami?

Dejstvo je, da besedo astrologija, človeštvo pozna že precej dlje kot bi si lahko kdo mislil. Ker sama veda izvira iz opazovanja gibanja planetov, položajev, opazovanja zvezd, je jasno, da ljudje to počnemo že zares dolgo časa. A nastanek astrologije je vendarle opredeljen nekako za 2000 let pred našim štetjem, ko so planetom nadeli imena in jih razdelili na moška in ženska božanstva.

Znano je da nekoč zelo cenjen astrolog Berosus v 3. stoletju pred našim štetjem ustanovil šolo astrologije na otoku Kos. Tudi kar nekaj svetovno znanih zgodovinskih osebnosti, filozofov in matematikov je dalo astrologiji precejšen pomen, ki se je velikokrat izrazil tudi skozi njihova dela in raziskave.

Astrologija je bila skozi zgodovino zelo pomembna

Znano je, da je je bila večina astrologov moškega spola in, da so bili vsi astrologi navadno tudi sila dobro izobraženi. Kot takšni so v družbi uživali precejšen ugled. Med bolj znanimi in tudi izobraženimi astrologi smo imeli svoje železo v ognju tudi Slovenci.

Andreas Perlach namreč je bil znan astrolog rojen leta 1490 v Svečini. Ob tem, da je bil pravi mojster astrologije, je deloval tudi kot zdravnik in matematik na univerzi na Dunaju. Bil je celo dvorni astrolog nadvojvode Ferdinanda, kasneje pa tudi astrolog samega cesarja rimskega cesarstva.

Astrologija je v nekem trenutku izgubila zalet

To se je zgodilo v 17. stoletju, ko so se pričele rojevati nove in nove znanosti, znanstveniki in filozofi pa so na delovanje vesolja in astronomijo pričeli gledati nekoliko drugače. Čeprav se je astrologija morda za nekaj časa znašla na stranskem tiru, bila morda celo zasmehovana, pa se je vse skupaj znova pričelo spreminjati v 19. in 20. stoletju.

K sreči moderna znanost in tehnologija astrologije nista zgolj tlačila v pozabo, pač pa na nek način celo povzdignila njeno vrednost do mesta ki si ga vsekakor zasluži. Danes so Astrologi namreč celo tako močno oblegani, da se na njihove usluge čaka precej časa.

Pokličite nas

Vedeževalci pripravljeni čakajo na vaše vprašanje

Preverite kdo vam stoji na poti, zakaj ste nesrečni v ljubezni, kdaj se boste zaposlili, ali boste dobili denar, je morda kdo nad vas poslal kakšen urok, kako se znebiti črne magije. Odstranite iz svojih misli prav vsak sum, pri čemer vam lahko pomaga naš astrocenter za vedeževanje in Tarot.

 • Vesna / Kod 05
  Tehnike: KROGLA, PREROKOVANJE, VEDEŽEVANJE, I CHING

  Vedeževalec je prost

  Vedeževalec je zaseden

  Vedeževalec trenutno ne dela

  Številka: 090/726-788
  1,99 €/min

 • Sofija / Kod 80
  Tehnike: NUMEROLOGIJA, VEDEŽEVANJE, TAROT SVETLOBA DUŠE, TAROT MARSEILLE

  Vedeževalec je prost

  Vedeževalec je zaseden

  Vedeževalec trenutno ne dela

  Številka: 090/726-788
  1,99 €/min